Top Blogger

Tinggalkan link anda

Sponsor By ;

Saturday, November 13, 2010

Nabil Raja Lawak Kantoi Cium mulut.

Apa nak jadi artis-artis zaman sekarang ni?
Dah tahu awak tu artis cuba la jaga tata tertib sikit.
Adakah gambar ini di superimpose?
Tak tahu la mana kebenaran nya.
Lu pikir la sendiri.
Btw aku baru tahu yang dia ni da break dengan Irma.
Dulu pon buat gossip peluk Irma live lagi dik non.
Awek baru dia nama Qasha.
SApa Qasha?
MAk tak tahu pon.
Siapakah beliau?
Famous sangat ke?
Kalau artis pon mak tak kenal apatah lagi student-student yang kat kolej mak tu.
Opsss. Sorry. Blog aku suka hati aku laa.

4 comments:

chentaMAYA said...

auww! hot! ngee~

qilarazak said...

geli mak nyahhh..

akbintangkcikdlangit said...

tobat tobat =.=
dose whoe

qilarazak said...

haha. tapi ada yg kata super impose. tapi tatau la. bak kata nabil. lu pikir la sendiriii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...