Top Blogger

Tinggalkan link anda

Sponsor By ;

Tuesday, December 21, 2010

Pemenang Contest Header Untuk Qila

Okay setelah lama Qila memikirkan siapa yang patut menang sebab semuanya cantik-cantik belaka. Juri jemputan merupakan my baby sebab dia boleh tahan arif juga dalam edit mengedit jugak ni. Lining la flashing la cerita la apa la yang telah di ambil kira so 5 pemenang nya telah pon Qila jumpa.

1 Hadiah Utama : Shawl Gypsy berharga RM25 + Inner berharga RM8
Pemenang nya ialah ;

Mr. P


Menarik, kreatif dan pandai bermain dengan flashing.


1 Hadiah kedua : Shawl Cotton bernilai RM12
Pemenang nya ialah ;

Cik Rogayah

Life means colourful

1 Hadiah ketiga : Shawl Chiffon bernilai RM10
Pemenang nya ialah ;

Awang Hafiz

Simple and yang paling best Qila memang suke lady bird.
And Qila ada satu Lady Birdie (patung) yang sangat besar. :)

2 Hadiah saguhati : Inner bernilai RM8/satu
Pemenang nya ialah ;

Cik Sunah


&&&&&&&

Cik Nyza



P/S : Kepada pemenang sila email saya di eternityhijjab@yahoo.com detail anda ya.

16 comments:

Awang Hafiz said...

wahhhh.. thanks so much! tak sangka leh menang... huhu.. ladybird bertuah :).

Sunah Mohammad said...

salam cik qila~ wah, cam tak caye~ alhamdulillah~ thanks dear~ skang leh bubuh header Mr. P~~ ;)

Rogayah Suparman said...

assalam' cik Qila. Thanks la pilih header i menang...eh silap tempat kedua..hihi apa2 pon mekasi! kjap lg i email u my details =)

qilarazak said...

tahniah ye kepada 5pemenang. pas ni qila bole tukar2 header nak pakai mana satu. :)

jangan lupe email i ye :)

CekLa said...

wahhh!tahniah kepada pemenang!

bila agaknye qila nak tukar header?

CekLa said...

qila! nak email qila. email personal tau!

qilarazak said...

cekla : kne berurusan dengan pemenang dulu. hihih. email qila?

wat mase ni qila pakai email yang eternity tu. sebab email qila hotmail. mls nak bukak. napa yaA?? :)

Miss Yaty said...

sume header yang join contest qila ni lawa2....rambang mata gak nak pilih sape pemenang kan...hiihii..


tahniah pada pemenang :)

daya | yuya said...

woahhh tahniah semua ! qilarazak pny blog cantekkkk ! :)

ahsfantasy24 said...

Saya tengok macam kamu nei seorang
blogger yang peramah..

ad ssuatu yg ssuai tu kamu, jom kte
g tgk kt:

http://www.ahsfantasy24.com/2010/12/pencarian-blogger-peramah-2011.html

Tahniah, kamu seorang yang peramah!

(:
:)
(:
:)

qilarazak said...

miss yati : memang rambang la mata ni smpai juling2. hihihi

daya : biasa2 laa. rase nak tukar mcam budak2 je tgk .. hahah

ahfanstasy : peramah kee? tak da laa. kalau nak cari kawan kene la sapa menyapa :P

Zura said...

lawa header yg menang tue...

Mr.P said...

wahh!!tq cik qila..
tak sgka bley menang
kalo nak pasang header tu kat blog cik qila gtau ye..sy ley bikin..FOC!
email kejap lg akan menyusul..

qilarazak said...

memang tak sabar nak pasang. nak tengok mata kenyit2 kat sume orangg. hahahah

Rogayah Suparman said...

Cik Qila, i've received the shawl. TVM!

aDisH.sHidA said...

as'salam....wooow menarik la header yg menang tu...siap kenyit mata lagi...yg lain pun menarik gak..best la ada 5 header

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...