Top Blogger

Tinggalkan link anda

Sponsor By ;

Saturday, January 1, 2011

Metered Earning

Qila dah masuk semester 4 dah kat kolej Poly-Tech MARA yang tercinta ( cinta ke?). So mungkin akan jarang update blog. SEDIH okay sebab memang dah rasa sayang sangat dekat qilarazak.blogspot.com ni. So nak update la sikit-sikit walaupon tak tahu nak update pasal apa. Tengok tajuk pon dah tahu kan. Mesti lah nak cakap yang Buffered Earning sudah menjadi Metered Earning.

Haha. Sorry lah Jipaban kerana visitor Qila enggak mahu mengelick kamu dong. Maaf ya. :(
ALhamdulillah BE yang lain mendapat CTR bonus. Cuma tidak menjadi metered earning je lagi.

4 comments:

azrinrahim said...

best yer..ayie blom dpt pon..hoho

qilarazak said...

qila lagi suke BE lama2 :P

saya_arief said...

blanje nanti..
hahahaha.

qilarazak said...

arief : hahah. arief blnje dulu kay.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...