Top Blogger

Tinggalkan link anda

Sponsor By ;

Friday, November 26, 2010

Fasha Sandha Hangat ke Hangit?

Dah habis pon cerita pasal Chinta Chandury kat TV3. Aku kalau si Fasha Sandha ni berlakon malas ckit nak tengok. Tapi awal-awal tu tengok la jugak cz tengok dia ni berlakon dalam cerita tu bertudung. Dalam hati *boleh ke minah ni pakai tudung selama pengambaraan dia*
Bila tengok and tengok zasssszz. Sekejap je dia bertudung dalam cerita tu. Hmmm.

So mari la kita tengok gmbar Fasha Sandha yang ada dekat fan page dia. Moh tengok hangat ke tak Fasha ni sebenarnya?



Ok je lah....
.
.
.


Oh lihat lah lemak berlebihan di bawah ketiak ni.
Fasha serve khas untuk peminat Fasha terutama Abg Jejai.

Tengok tu. Abg Jejai sayang sangat kat Fasha nak cium-cium pulak tu
*air apa yg dekat tangan Fasha tu?

Khas untuk Abg Jejai , peminat ku dan haiwan di dalam lautan .
Lihat lah lemak ku.
Orang lain pon tak de la kurus mana tapi tahu jugak nak jaga and tak perlu pakai baju tapi nampak suma dalam lebih-lebih lagi piercing kat pusat you tu.

Cam whore sebentar. Seksi kan. Ni dah mandi ke belum ni Fasha?


P/s : Nora Danish ! U comel and cantik gyler. ! Rugi la sapa yang tinggal kan you. You dah jd hot macam Rozita Che Wan.

Panas . Panas !Hot mama !

And I tak ada lemak berlebihan bawah ketiak mahupun di perut walaupon I dah beranak. :)

14 comments:

CekLa said...

memang mustajab!

saya_arief said...

xminat pown kat akak nie..
hoho.

PiKOk said...

aii tak minat fasha..ngahahha

Erin said...

fasha???erm..nah~~boring. haha..

qilarazak said...

cekla. : gunalah pati mustajab Extra HOT ! haha

Arief : tak minat jugakk..

piok : sama la ngan aii. :)

Erin : fasha boring. Qila tak boring tau. hahah

azureEn said...

gedik ah dye. tak suke gak. =P

qilarazak said...

hahha. sama la kitaa..

Fariq said...

terserkah perut die yg buncit skit,
i dh aim dari ritu,, haha
tp nak muntah lak,,
pada hot mama: wait for me okay,,

Mknace said...

:) :) :)
hangat?? hangit??
ntah la

qilarazak said...

Fariq : hahaha. nak aim utk apee?? shoot eyh? hahah.. kasi tembak terus jjeee.. . Hot mama wait for you?? Hihihihih :P

Mknaca : HANGITTTT> :))

Mr. J said...

WAu.. aku adalah peminat Setia Fasha Sandha... suara yang unik.. penuh satu gambar poster d bilik aku... hehe.. perempuan mmg anti fasha..

* Badang Berasal dari Sarawak.

Wan Gerrard said...

Gerrard bukan peminat Si Fasha..minat lagi Si Nora Danish ^_^

qilarazak said...

Mr. J : Lain orang lain kesukaan nya. :P

Wan : Sama laa.. :)

dilla adilla said...

hahaha....bile lemak2 manja terserlah....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...