Top Blogger

Tinggalkan link anda

Sponsor By ;

Friday, December 24, 2010

Blogger bergaduh di Sembang Kosong

Semasa tengah BW kat blog rakan-rakan ternampak sembang kosong(SK) dekat shout box. Pergi la kat website dia. Macam biasa la blog dia ni kira macam himpunan lawak-lawak la. Ada yang aku da banyak kali baca and ada yang first time aku baca.

So apa yang aku nak cakap mungkin ada orang yang dah tahu and mungkin juga ada yang tak tahu bahawa sembang kosong ni kena attack oleh Ju. Siapa Ju ? Itu la yang kita tak tahu ya. Pada awalnya nasihat panas Ju pada ruangan comment pada entry Pelancong Yang Sombong yang menaikkan kemarahan ramai follower dan mungkin kenalan SK. Aku pon terdetik hati untuk comment kat sana.

Hari ni aku intai lagi apa lagi yang tak kena kat blog SK ni sampai ada lagi post Rumusan Kisah Ju . Ada lagi manusia bernama Kasim yang comment dan mengatakan bahawa Ju dan SK adalah orang yang sama. Haa? Apa ni? Pening I tau. So apa kesudahan cerita ni? Sama-sama lah kita tunggu kononnya Kasim akan menghantar surat saman kepada SK .

7 comments:

CekLa said...

cam telenovela pulak kan?

qilarazak said...

haha. tau tak pee. macam klakar laa. adehh..

☆aDihAys☆ said...

menarik..
qila update la cter ni..hehe

qilarazak said...

haha. qila bukan wartawan senssasii. hihi. terjah la blog SK okay. tekan je link yng qila tulis tu :)

shah87 said...

sini pun ada pasal Ju..
hehehehehe..
mcm shah kata..
FENOMENA JU..
nie ada pula mamat Kassim tuduh shah nie menyamar jd Ju..
aduyai,x ada kejer la nk buat sume tue..
byk lg keje nk buat dr menyamar2 nie..
pening2 kepala nie..

KizZ said...

Wah...interesting larh benda ni dah jadi makin panas makin panas..


Jom sini,
Kiz Garden

qilarazak said...

syah : otang dengkii :P

kizz: hahahahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...