Top Blogger

Tinggalkan link anda

Sponsor By ;

Friday, November 26, 2010

Nampak tak tu?


Ingat tak enty Qila yang pageview meningkat mengikut Nuffnang . Qila cakap nak follower 100 orang by end of this month. But sekarang baru 89. Korang rasa boleh ke Qila buat lagi 4hari? Hmm. Qila rasa macam lambat je orang follow. BW merata tapi macam tak memberi impak yang bagus la. Apa lagi yang tak kena eyh? Sekarang baru 89. Lagi 11 orang nak cukupkan 100 orang. Macam mana nak buat ni? Apa lagi yang Qila perlu buat ni? Apa rahsia korang follower mencanak-canak eyh? Memang la Qila ni bukan artis or what so ever. Tapi macam kecewa pon da jugak follower tak ramai. Aku bersyukur ada follower cuma macam agak dissapointed.

4 comments:

CekLa said...

go2 qila! boleh punye..~

gi BW laju2. hehehe

nur dhiya' aida said...

camon qila! bole punye ^^
dun putus2 asa yarh babe :))

qilarazak said...

cekla : Thanks. BW laju2 klu celcom tak laju pon susah .. :(

Dhiya : Thanks thnkss. semangat ckitt.

qilarazak said...

jom join

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...