Top Blogger

Tinggalkan link anda

Sponsor By ;

Wednesday, December 8, 2010

Facebook berwajah baru

Dan ia tersangat la tak cantik . Haha. Padan muka kepada sesiapa yang update tuu. Hihihi. Tak ada lah. Kecian kat siapa yang wat baru tu. Cz bagi aku tak cantik.. Yang selalu punye lagi cantik. Yang baru dia dok tunjuk gambar macam Facebookers ni rabun sangat kot. Sebesar alam tunjuk gambar friends tu sume.

Ada yang kata kalau nak tukat jadi yang lama balik kena deactivated korang punye profile about 30minutes. Tapi ada jugak yang tak jadi. Bagi sesiapa yang bole buat tu bagus laa. Sebab bila da tukar to new look kita dah tak boleh dapat old look lagi. Ye lah. Macam bila dah tua lah. Muka tetap berkedut walaupun pakai kosmetik apa sahaja pon. Takkan dapat nmpak muka kau macam baby 60tahun dulu betul tak. So kepada siapa yang tak login lagi FB jangan dok gatai tangan hang pi tukar to new look okay.

P/s : Selamat FB aku memang aku da deactivated awal-awal lagi. Kenapa? Sebab FB bosan. haha :P

3 comments:

Thiny FSclickerZ Indrawan said...

huhuhu.... FB aq pun berubah... lebih cantek yg lama punya.... tak tahu camne nak tukar jdi lama... :((

Wan Gerrard said...

owh cmtu..tak tukar yg baru pun..

qilarazak said...

thiny : tu laaaa.. tau. yg lama lagi comel lote.

wan : jangan tukar okayy.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...