Top Blogger

Tinggalkan link anda

Sponsor By ;

Friday, November 19, 2010

Sampai hati awak buat macam ni ...

Jangan risau tidak ada sesiapa yang dirogol, merogoli atau apa-apa sahaja yang boleh mencabul hak asasi wanita. Bukan apa. Pagi tadi masa tengah meng'dalam talian'kan diri a.k.a online kawan aku call. Punya dia rap lagu Senyum by Malique and Najwa dengan menggunakan suara dalam akhirnya dia berkata :

"Weyh. Asal blog kau tak boleh nak baca. Susah la nak tengok"
Aku reply
"huh? Napa? "
Dia membalas
"Cube lah kau tengok blog kau."
Kata aku
"Aku tengah online la ni. Kau guna apa tengok blog aku?"
Dia berkata
"Google Chrome"
Aku lagi
"Okay nanti aku check. Thanks weyh. Bubye"

Dengan pantas tangan ku membuka Google Chrome untuk melihat apa yang berlaku sebenarnya. Sekali . Amekkkk !

Whatthe?? Helloo. Patut la ada seorang blogger tegur cakap susah nak baca blog aku. Hello Google Chrome. Aku guna basic background je yang di sediakan oleh Blogger. Kenapa perlu jadi macam ni. Adeh laah.. Tak kan la aku nak check satu-satu if tukar background. Mula-mula tengok kat Mozilla, then Chrome, then Explorer. Hellooo.. Tolong laa. Sebab tu aku suka guna Mozilla. Patotnya rupa blog aku beginii.
Bukannya begitu. Sedih betull.. :((

4 comments:

manje je said...

hehe. boikot! ;D wah! background baru makkkkkkk ;D bunga gitu! :) lawa -,-

qilarazak said...

TAu tak pee. bosan daa. aku nak jg gurly2 ckitt. hahaahah.. chrome punye pasall. ni pon tak check lg. skali sama jee. hahahaha

Nor Asilah binti Ismail said...

err.. macam kenal la dialog tuh... hahahaha =P

qilarazak said...

mmg kau knall. hahaah. sila la update ye masing2 :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...