Top Blogger

Tinggalkan link anda

Sponsor By ;

Friday, November 19, 2010

Oleh kerana Stress

Saya susah nak update blog sekarang sebab stress sangat. Stress sebab apa itu yang tak pasti tu. Bila offline idea mencurah-curah. Bila hadap laptop 1 ayat pon tak kuar. Adeh. Stress tol la. Banyak lagi nak update sebenarnya. Tapi tak tahu lah kenapa.

Lagi 1 saya setuju sangant2 BA nak kurang kan update nya dalam sehari. Sebab kadang-kadang pon tak paham apa yang dia tulis. Lagipon dia da ramai follower. Tak kan la follower lari bila update dia da kurang kan? Kalau dia kurangkan update and bila post entry dengan penuh padat mesti lagi ramai yang akan jadi follower yangn setia betul tak? Lagi pon susah la kalau dia post 15 entry dalam sehari. Tak sempat nak baca sebab banyak sangat. Last-last biarkan aje entry tu. kan da kurang beberapa view di sebab kan itu. betul tak abg ben?

Tapi kenapa saya bercerita mengenai BA pulak ni. Saja je la. Sebab saya dah tak tahu nak tulis apa-apa. Saya nak cari kawan kat dunia maya ni yang best. Yang penulisan dia sangat baik. Saya suka menulis tapi saya suka menulis bila saya sedih je sebenarnya. Tak kan la hari-hari nak sedih betul tak? Berkedut la muka ni belum tiba masa nanti. HAHAHA.

BTW baby saya dah balik dari kampung. Yeay !

3 comments:

AdiaLuze said...

Relax lee...Jgn stress2..Biaada la tuh..Kadang2 'kering' gak nak mengupdate blog..Ahakss

iLa SaHaR said...

biler stress tuh la laie banyak idea nak diluahkan...bukan idea.. tapi ntah ape2 la yg di bebelkan hehehehe

qilarazak said...

adia : mmg kering abis nak update apee. haaha

ila : tau takpee.. bebel smbil tulis. pastu padam balikk. tak jd nak submit entry.. hahahh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...