Top Blogger

Tinggalkan link anda

Sponsor By ;

Friday, December 24, 2010

Saya tengah lapar. Anda bagaimana?

Saja nak letak gambar makanan tengah subuh ni haa. Orang lain pergi breakfast. Tapi Qila nak letak gambar yang melelehkan pagi-pagi ni. Sebab selalu la kan kalau Qila bukak dashboard pagi-pagi selalu je nampak orang update pasal makanan. So Qila pon nak try jugak laa.

Yang menjadi hidangan adalah McD Prosperity. Yeah . McD Prosperity kembali lagi di McD. Kalau Qila makan tak pernah habis sebab burger dia besar sangat bagi Qila. Badan je arap besar tapi sebenarnya perut saya kecik je. Makan sikit da kenyang. Tak caya tanya la orang yang rapat dengan Qila. Qila ni memang susah nak makan bagi habis semua. Kecuali masakan mak Qila. Tu kompom habis punya. :p

Kali ni McD buat kelainan sikit sebab dah ada air nya sekali. Ia di panggil McFizz. Hmm. Rasanya macam air buah-buahan dan di campur gas. Pelik tapi sedap. Tak tahu la rasa dia macam mana. So pergi la try kay. Memang sedap air ni. Set dia ni boleh tukar jugak air kalau korang rasa nak minum air coke ke sprite ke milo ke ice lemon tea ke. So jangan risau kalau korang rasa Qila ni macam menipu je kan air ni sedap. Hihih.

So model yang akan memakan nya adalah ;

Muhammad Aliff a.k.a baby saya :)

15 comments:

heqris said...

hmmm,,jadi lapar nih,,pagi-pagi belum sarapan, pesan 1 ya,,hehehe ,,

qilarazak said...

heheh.. mcd satu siap ! total RM13.60. no acc .... hahah

iLa SaHaR said...

huhuhuh Qila... memang bertindak kejam ke atas ai... dah la still kat ofis.. ngan tak tido laie nie.... lapOOoooooooooooo..... huwaaaaaaaa!!!

qilarazak said...

laa. ye ke. napa kat office lagi dear??

CekLa said...

haaa...mekdi?harini jugak nak terjah!

blog-tips-kurus said...

wa da 'tobat' x mo mkn makanan cepat pantas minggu ni..:(
(sori ejaan fancy=disengajakan!)

http://blog-tips-kurus.blogspot.com/2010/12/tips-minta-mc.html

misz sheyla said...

waa.....jangan cuba kau menggugat dietku prosperity

CahayaCintaIlahi said...

erk..ni yg terliur ni
nak g makan mcd laa
lunch ni uhuk2..

nora said...

lapa gakkkk

Mama Zara said...

adehh..kamu bikin mama kepingin prosperity lagi di ujung2 bulan tgh kekeringan ni...hihiiii

Nak hadiah Beads Blouse? Jom Join GiveAway ni

Entry Terkini:

Ragam Keluarga Inchik Moza - Dah lama buat, tapi peram.
Dunia Aku Ibu Muda - Orang lain pon nak smayang jugak & Malas=Tak Payah Makan

qilarazak said...

cekla: sila lah ke mcd berdekatan anda sekarang.

tip kurus : makan laa. rugi tau prosperity bkn sll ada ::)

sheyla : hahahaha.. ganggu jugakkk

cahaya : da makan mcd? da abis lunch nii :P

nora : jom blnje qila. hihih

mama zara : tanak la kering2 mama. basah2 laa. hahah

shahjiehan said...

benda nih kejap2 je ade kan...tp berger plg sdp Sj png mkn kat carl`s jr. mmg tiptop

qilarazak said...

sj: tau2 :P

Akram said...

sodapnyo...hehe. tiba2 rase mcm giler kentang plak lps tgk set prosperity ni.

qilarazak said...

akram ; hehe gile2 kan diri anda.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...