Top Blogger

Tinggalkan link anda

Sponsor By ;

Saturday, November 20, 2010

Kadang kala terlampau menyayangi itu boleh menyakit kan.





Entry kali ni agak menyentuh sikit ya. Saya tidak mengalami masalah jiwa atau apa-apa pon. Saya menulis dalam keadaan waras. Bagi mana-mana pihak yang terasa saya mintak maaf ya. BTW, ini ada kene mengana antara saya dan Muhd Aliff je ye. Kalau ada orang lain yang tidak puas hati boleh la mengarahkan mouse anda untuk menekan X dekat paling atas belah kanan ye.

Baby. Imissyou. Do you miss me? You tahu tak berapa ramai yang baca blog I? So you should proud because I tak malu nak cakap kat semua orang yang I sayang kan you. I rindu you. Tapi I tak tahu nak luah macam mana. I tak tahu owh how to express myself when Im next to you. Im so sorry that Im not that kind of person who always express myself. You tahu I kalau sedih or what-so-ever yang sama waktu dengan nya I tak suka tunjuk. Tapi kalau I dah mengalirkan air mata tu you tahu nak buat apa kan. Kalau mulut I masih bisa mampu berceloteh panjang lebar lagi makna nya I okay. Kalau I diam je and tak pandang you maknanya I tengah sedih kan?


Today kita jumpa. You cakap jumpa kat Fariz. I pon bersiap jumpa you. Sampai Fariz pukul 12.45. I cakap I lepak kejap je sebab nak antar Mira pergi sekolah. U kata baik ambil Mira terus. I dah terasa dah. Hmm. Takpe lah kita balik ambil Mira and hantar pergi sekolah okay. Then pergi terus TTDI untuk betul kan broadband. Tapi still celcom tak boleh nak betulkan. Loser !
Then kita pergi makan la apa lagi. Tapi you macam tak happy je. Entah lah. I malas nak tanya. I terus cam whore je. I tangkap gambar you banyak2. I cakap tangkap la gambar dengan I. Asik sorang-sorang je tak best la. You pon okay je lah. Then you kata you tak reti nak tangkap gambar. Penat I ajar you nak pose macam mana. Walaupon I tak ada lah cantik mana . Tapi tak kan la tak nak look good in camera right?


Ini je lah yang terbaik masa makan tu. See. Berapa banyak I tangkap ini je yang tebaik. Hmm. :(( Bila you nak tangkap gambar serius dengan I. Boleh I buat frame besar-besar. I taknak la cakap. Tapi I suka buat melalui perbuatan. I nak tengok you boleh catch up ke tak. Rupanya you still tak mendalami I lagi. Hmm. Sampai bila nak jadi budak-budak? I selalu cakap you hitam, tak handsome, keli** and macam-macam lagi. Sebenarnya you adalah the perfect guy I ever met. There is no one who makes me melting like you. Even sekarang you dah banyak berubah. Seriously I hate you so much right now. I hate those changes. I hate it so fucking damn much. Mana Muhd Aliff yang I kenal awal-awal dulu. Yes I tahu semua orang berubah. Tapi I tahu you. I kenal you. Im sorry sebab I you jadi macam ni. Tapi I dah berubah. Pliss. Sampai bila you nak buat I macam ni. Yes kita memang happy. Tapi bila i tengok orang lain. I kaji balik sebenarnya I happy time tu je. Tapi bila I balik or tidur I akan sorang-sorang macam tak ada kenangan manis yang boleh di ingat kan bersama dengan you.

Hmm. Entah lah. You balik sini perkara pertama you buat is you tidur. I tahu you penat. But at least send me a msg. One msg is enough. I tunggu you sampai tertidur. Seriously you boleh tanya Ika dengan Mira. I tidur dengan dorang. Then terjaga time you call rumah. Alhamdulillah bila dengar suara you. tapi pelik jugak kenapa you call rumah. Ada benda tak elok jadi ke? Mintak simpang 44. Then dengar you cakap you dah sampai rumah. Alhamdulilah. I cakap msg je la. tak yah nak call -call pon. Then msg and msg. Tunggu jugak bila you nak ajak i pergi makan or minum. Then you cakap nak jumpa kawan. Hmm. Tak apa lah. Pergi lah. Dengan berat hati tak nak bagitahu sebenarnya nak jumpa dengan you. :'(


And now bila dengan I you selalu termenung. I tanya pandang apa tu. You cakap tengah temenung. Termenung tu best. Sincerely I cakap kat you sayang I pon suka termenung. And I tahu bezakan termenung kosong dengan termenung fikirkan something. Thousand of times you termenung. Masa main buaian, masa main jongkang-jongket,masa drive balik. What did you expect me to do if I ask and you said nothing. Then I just kept quite because I know there is something wrong with you. I kenal you. I kenal sangat. You tahu tak I sedih tengok you macam tu. I tahu apa yang you nak. Cuma I tak boleh nak bagi. I ni seorang perempuan jugak. hati tetap lembut jugak. Menangis jugak. You cakap you tak nak I jatuh kan air mata lagi. Tapi lagi kita menjaga lagi itu lah benda yang sebaliknya akan terjadi.


You tahu tak masa awal-awal couple dengan you I always call Azry Zulaikha to told her how nice and sweet you are. The way you msg me. The way you talk to me. The way that you always remember me. The way that NEVRE ELT OG. Tak penah lekang kat msg you anta msg panjang-panjang kat I. Sekarang. Hmm. I tahu kita dah 2tahun. Tapi I just nak rasa bahagia macam awal-awal couple dulu. You cakap bagi you masa sampai aniversary. And aniversary kita pon dah lepas. Kadang-kadang rasa dah tak terdaya lagi dah dengan semua ni. Rasa nak lepaskan je semua. you tak ada buat apa-apa. you tak pernah curang. I yang pernah curang dengan you. Maafkan I sayangkuuu. Pliss dont let me float like this ever again.

XOXOBABY - MUHAMMAD ALIFF
Isayangyousangatsangatowh.
Idahtaktahumacamamananakcakaplagi.
kadang-kadangkalauicakaptakbolehtutakbolehlah.
silalahpaham.
isayangyou.
itanaklaadayangterasadiantarakita.
itanaksapasapaponsakitdalamhubunganni.
macam-macamdahkitalalui.
Yousendiritahukan.
Itaknaksia-siakanhubunganni.
sakitsangatkalauperluberpisahsekarang.
berilahkerjasamadengani.
younakapaajeiturutkantapitakbolehkekaliniyouturutkankehendaki.


Tak perasan sebenarnya dah almost 1000patah perkataan
I bebel dekat sini pasal you. Tulis panjang-panjang pon I tak tahu
you baca atau tak. Yang I tahu I sayangkan you sangat-sangat.
And I am crying writing this entry

4 comments:

manje je said...

sedih aku baca doe. hmm. saba syg. maybe ada something tu. hmm. jgn la mcm ni :( pesan kat aliff, aku tak suka tgk korg mcm ni.

qilarazak said...

tu la dia tu. nmpak je macam eppy je ktorg ni. tapi dalam atii :((

amat punya pasal la ni. kan dorg da jd GAY !!
:)

manje je said...

tapi serious la. tgk bahagia je. full of laugh :) meh aku debik si amat tu! ;D

qilarazak said...

okay je. cuma dislike perubahan die jee "_"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...