Top Blogger

Tinggalkan link anda

Sponsor By ;

Sunday, February 27, 2011

Blogspot saya dah giler !


Kenapa jadi macam ni? bila ada mood nak tulis blog pon tiba-tiba jadi terbantut disebabkan benda ni. Mane center? Mane justified? Mana semua menghilang? Mana nak tukar font? Mana nak letak color kat font? Kenapa macam ni? Waa. Banyak dalam kepala ni nak tulis tapi potong betul la.. Atau blogger ni memang dah macam ni cume I je yang tak tahu? Ada sape2 boleh tolong tak?

10 comments:

saya_arief said...

dye demam kowt.
;p

qilarazak said...

alaaaaaaaaaaaaaaaa.. arief punye mcm bese eyh??

saya_arief said...

so far so good.
:D

Awang Hafiz said...

pilih tab sebelah dia tu.. Compose..

Edit HTML mmg takkan nampak byk benda... :P

Sunah Mohammad said...

alamak qila dear...malu i...


klik 'Compose' la kat sebelah tu...:p

Le Jr. said...

klik Compose lah, blogger2 mesti tau..

swizbook
Planet Wan

bebyshue ^_^" said...

ouh qila..tekan compose la..huhu

zey said...

dear, klik kat compose~

Woofer Storm said...

hehee yup,tekan compose jgn tak tekan..

follow sni^^

athirah said...

dlu pnah jd cmni gak.. igt rosak... skali rupanya sng je... sbb terklik HTML tu.. ptt compose..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...