Top Blogger

Tinggalkan link anda

Sponsor By ;

Tuesday, November 30, 2010

Apa perlu buat jika Nuffnang hantar email macam ni?

Click untuk zoom in je.

Siapa-siapa yang arif tentang nuffnang boleh tak tolong Qila. Dah banyak dah nuffnang hantar email macam ni tapi tak tahu nak buat apa. Sebab aku ada terbaca kalau Nuffnang hantar email jangan la buat donno pulak. And now im out of idea apa yang perlu di buat sekarang.

Help me please !!

8 comments:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

sy juga ada dpt pun x tau nak buat apa

deqdeq said...

DeQdEq dpt juga....apa yg DeQdEq faham mcm kena buat entry pasal jipaban nih..kita nak bg hadiah apa dr jipaban tu dan nak bg pada sapa..lbh krg mcm tu la....bleh tgk detail kt nuffnang...

qilarazak said...

lekat lekit : Sedih tak de orang nak tunjuk ajaaa.

Deqdeq : ye kee?? tngok detail kat mane yee?

deqdeq said...

qila leh tgk kt cni...http://www.nuffnang.com.my/blog/2010/11/29/christmas-shopping-is-easy-with-jipaban/

qilarazak said...

thnks tau deqdeq :)

deqdeq said...

sama2 qila....qila dah join lum?

qilarazak said...

belum. still blur2 lagi nii :(

CekLa said...

qila. kene register dulu kat jipaban. lepas tu usha2 item for sale kat sane, bawah 100.

pastu buat entri pasal nak bagi hadiah tu kat sape n kenapa nak bg hadiah kat org tu.

jom3.kite join~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...