Top Blogger

Tinggalkan link anda

Sponsor By ;

Wednesday, December 22, 2010

Pencarian Blogger Peramah 2011

http://2.bp.blogspot.com/_NUP8p8hVL8U/TRCl-WNyHsI/AAAAAAAABIc/FEpFCTMTers/s1600/banner%2Bblogger%2Bperamah.jpg


Sekarang ni kerap blogwalking nak menaikkan trafik la. Apa lagi. Best la kat blogger sebab tak ada traffic light pon. So tak ada la yang perlu di redah ke apa benda kan. And tak perlu la kumpul saman and tunggu akhir tahun untuk polis buat saman discount 50% baru la tergedik-gedik nak bayar. Lepas tu tunggu macam tunggu daftar anak masuk sekolah baru lepas dapat result UPSR. Ecehh.. Aku tahu ke macam mana rasanya daftar and berbaris panjang untuk anak? Im not married yet okay people. haha.

So apa kene mengena dengan gambar di atas? Tak ada kene mengena pon kan? Alaaa. Macam biasa la tu mukadimah. Macam la korang tak buat. Tipu - tipu la tu. Tak baik tipu. Dosa nanti masuk neraka jangan miss call kita tau. Tu la . Sapa suruh awak tipu kita. Okay . Stop it Qila. HAAHAHA. :P

"Ahsfantasy24.com kini sedang mencari blog blogger peramah untuk dimuatkan dalam list blog blogger peramah sesi 2011 sebelum 11/01/11. Ayuh membantu ahsfantasy24 untuk mengesan tidak kira blogger lama ataupun baru, asalkan tidak sombong. Saya menjemput semua follower saya dan juga mereka yang tahu tentang pencarian ini menyertainya. Hargai sekiranya anda dijemput untuk menyertai pencarian ini kerana anda juga telah dilihat sebagai seorang blogger yang peramah."


Itu kata si dia. Apa kata anda?


12 comments:

tqaAwesome said...

saye peramah ^_^
huahuahuaaa

masuk bakul angkut sndr btol :p

hye qila!

qilarazak said...

tqa : hahahah. mai la joinn :)

Hye tqa

deqdeq said...

DeQdEq peramah? hehhehe...tima kasih byk qila...akan DeQdEq siapkan yer...

qilarazak said...

deqdeq : hihihih. okay :)

deqdeq said...

DeQdEq dah siapkan...http://diyanayaccob-deqdeq.blogspot.com/2010/12/pencarian-blogger-peramah-2011.html

qilarazak said...

yayang, post kat blog orang tu tauu :)

http://www.ahsfantasy24.com/2010/12/pencarian-blogger-peramah-2011.html

deqdeq said...

dah post juga....saja jer nak bgtau qila juga...hehehhe

qilarazak said...

heheh. wat terkejut i je tauu.. :P

manje je said...

saya peramah habis ;D HAHAHAHHAHA! ;)

Wan Gerrard said...

saya memang perasan peramah, bukan itu saja saya juga perasan hemsem =P

qilarazak said...

manje : kau memangg.. ahaha

wan : wan sume pon perasann :P

saya_arief said...

time kaceh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...