Top Blogger

Tinggalkan link anda

Sponsor By ;

Wednesday, December 22, 2010

Lebih senang dapat income melalui Heartbeat.my

Mungkin dah ramai orang dah tahu pasal Heartbeat.my ni dan mungkin kebanyakan blog sudah pon meletakkan papan iklan heartbeat di blog masing-masing. Kenapa? Haa. Soalan yang bagus. Jawapan nya adalah sebab heartbeat lagi senang dapat income berbanding Nuffnang.

Antara kebaikan Heartbeat.my ;
  • When you refer a friend to join HB!Affiliate as affiliate RM2 earned for qualified affiliate.
  • RM0.04 per genuine click. Only genuine clicks from unique IP address each day are counted.
So apa lagi nak tunggu jom la join click bawah ni untuk daftar.

STEP 1 :



STEP 2 :

Lepas dah click tu nanti korang akan jumpa Let Us Start macam ni. Sila la tekan dan isi borang yang dia tanya macam korang isi kat nuffnang tu okay.

STEP 3 :

Selesai buat step tadi tu lepas anda dah isi borang tu semua sila tekan ke HB Affiliate macam kat bawah ni.

Nanti pon akan keluar form. Sila la isi. Lepas dah isi tu tekan balik HB Affiliate ni dan korang akan nampak macam nuffnang jugak function dia.

STEP 4 :

Tekan get a code untuk tampal kat blog korang. Lepas tu siap. DONE !

P/S : Jangan risau dia tak mempengaruhi status kat Nuffnang ya. Kalau tanya soalan jangan la tanya yang lebih-lebih sebab Qila budak baru belajar lagi pasal benda ni. Nuffnang pon baru mahir sikit-sikit. Hihi. Tapi terpulang jugak la Heartbeat atau Nuffnang mana satu yang lebih cepat boleh cash out mari lah kita tunggu bersama.


9 comments:

miya said...

Hrmm... qila try dulu lah ya. kalau mantap $$$ nya baru sy ikut. hehe...

entri baru:
susahnya bila susah tidur...
tak makan nasi dua hari boleh mati?

nina said...

Hye (: Hrus byr apa-2 ke kalau gune heartbeat.my ni ?

qilarazak said...

miya : dah try dahh. hihih.. tapi qila tak buat entry je pasal nii. tu yang orang tak tahuu. so far amount sekarang bole lahh.. hehe

nina : tak payah bayar pape pon darl . macam nuffnangg :)

nina said...

Oh (: Thanks <3 Teheee . Nuffnang pun tak pyh byr ? Wow ! I ingat kene . Hihi . So , biasanya you dpt money berapa ?

qilarazak said...

nina : yup dear. so pergi la buat cepat2. heheh.. tak de la banyak mana. sebab baru je tampal nuff and heartbeat dalam blog.

kalau dari awal da tahu memang da banyak daa.. ecehh.. hehe..

CekLa said...

nak cuba jugaklah!

yana.izzati said...

interesting..i'll try it..thanks qila..huhu

nina said...

Cehh (; Haha . K k , malam ni I buat . Thanks Qila xx . Hhihi

qilarazak said...

cekla : cepat2 clickk. hhihihi.

yana : mmg interestingg.. WC dear..

nina : buat jangan tak buatt.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...