Top Blogger

Tinggalkan link anda

Sponsor By ;

Tuesday, January 18, 2011

Buffered Earning lagi. Alhamdulillah.

Alhamdulillah sempena Birthday Qila ni Nuffnang bermurah hati memberi lagi BE pada Qila. Macam tahu je Birthday Qila eyh. hihi. Tak ada la dapat banyak mana. Tapi bagus la dari tak dapat apa ye tak? Dapat satu kat blog ni and lagi satu kat blogshop Qila :)

Burger King. Yummy. Click jangan tak click.

Yang part lagi satu ni. Adakah kita perlu bergembira atau sedih apabila BE dah jadi Metered Earning atau lebih di kenali sebagai ME ? Sedih atau gembirakah? Gembira pasal earning bertambah. Tapi sedih pasal alaaa kalau lagi lama lagi banyak income. Qila punye blog pon bukan ramai orang masuk pon. So kurang la orang yang lalu lalang. Kita ni sekadar blogger remeh aje.


9 comments:

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Banyaknya. Atul dpt sikit je.

Wan Gerrard said...

banyak sehh dpt ^_^
best2, tahniah

Sendra said...

alahh..sama je kita blogger remeh..tapi sekurang2nya kita happy kan blogging??saya tak kisah pun berapa buffered,berapa meterd saya dapat serius tak kisah,yang penting happy blogging..

saya dah lama tak menulis blog dan lepas 5 bulan bila menulis balik apesal lah rasa kekok semacam??haha

apezs shah said...

wah tahniah Qila.. mcmane lah boleh dpt yea.. pening gak bagaiman hehe..


*nak jmput join contest..dah follow here.

Sunah Mohammad said...

banyaknye~ bagus2~

Magrib said...

entry cool. blog anda sungguh menarik buat saya tertarik.. suka dan follow anda

Ini entry terbaru saya..
Cara cepat tingkatkan traffic
 10 kesalahan penggunaan Facebook
Melayu, disco dan masih dara?
Cara Mudah memikat WANITA (hanya untuk lelaki sahaja)
Skuad MALAYSIA berjaya Benam CHELSEA 3 - 0 
Mari lah ROGOL saya!

ahsfantasy24 said...

alhamdulillah rzeki mncurah2..
hehhehe~

Akhelaken said...

wah,ni da kire baik la kamu.. tgk mcm sy ni langsung "zero"..xpew,slow2 (kasi bakar smgt utk dr sendiri..hehe)

a n a s t a s y e a said...

Tahniah .. =)
Insya Allah .. nanti akan bertambah rezeki BE tu. Teruskan usaha dan jangan mudah putus asa =)

anastasyea's latest post .. Bila Orang Kutuk Blog Anda | Korang Tahu Tak?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...