Top Blogger

Tinggalkan link anda

Sponsor By ;

Saturday, November 20, 2010

Untuk Manje Je

Kau still lagi tak boleh buat add link tu kee? Meh cni aku wat tutorial sikit. hihi
Macam ni. Mula-mula kau bebel-bebel la dulu okay. Then kau nak link sapa?
Sebagai contoh aku buat link kat kau eyh. macam ni. Tengok dan perhatikan baik-baik okay.

1 step


2 step
Pastu kau highlight perkataan yang kau nak link kan tu. Macam ni :

3 step

Kau tekan benda yang sebelah kanan tukar font color tu. Benda yang ada warna hijau tu.
Dia akan keluar box url ni. Then kau copy and paste la link kat dalam box tu okay. Now TRY cepattt !


CLICK UNTUK TUMBESARAN CEMERLANG !
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...