Top Blogger

Tinggalkan link anda

Sponsor By ;

Wednesday, December 1, 2010

Sazzy Falak mengandung?


Betul la tu. Fakta ye bukan auta. Sazzy Falak sedang mengandung. Sedang aku asyik tengok orang hantar comment mengenai Header Untuk Qila aku biarkan televisyen menemani ku dalam keadaan suara televisyen sahaja yang berbunyi memeriahkan suasana. Lantas aku membiarkan Kimora In The Fab Lane berlangsung. After habis cerita tu ada E! News Asia.

Haa. Kat sini la aku tau yang Sazzy Falak mengandung. And guess what. TWIN okayy.. Auww. Mesti comel macam mama and papa dia kan. Aku pulak yang over kenapa. Haha. Memang la. Aku suka sangat kat pasangan ni. Dorang rileks je. Cool je. Tak ada pon isu-isu panas pasal dorang. Kalau ada pon biar la dorang kan laki bini. So what? Betul tak?

Aku pernah jumpa Sazzy Falak sekali masa tu dekat Aquaria. Dia dengan ramai lagi artis macam RAfidah, Ashraf Sinclair and ada lagi masa tu tengah buat buat apa ya masa tu. Saya sudah lupa laa. Ada gambar nya tapi kene belek balik. Nanti aku belek ye. Sebab sekarang ni tengah guna laptop adik aku. Laptop aku dekat En. Hubby yang tercinta yang asik nak gaduh je dengan aku. Bosann.

5 comments:

CekLa said...

wOoo~ best lah kakak comel ni dpt TWINS!

qilarazak said...

tau tak pee. nanti msti comell lgii baby dorgg. :)

faz_e said...

Wahh and WHAT?
Pregnant? Wahhhh, so sweet~

qilarazak said...

YUP. dia da prengnant. and twins pulak tuu :)

Amirrah Zawani said...

OMG!!! bestnya dorg bakal dpt twin :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...