Top Blogger

Tinggalkan link anda

Sponsor By ;

Tuesday, January 11, 2011

Out of idea

Hari dah subuh. Tapi mata ni still tak mengantuk. Mungkin disebabkan dah lama tidur time balik class tadi. Jap lagi ada class pukul 11 pagi. And jap lagi jugak bekalan air terputus. SYABAS nak update sistem pemparitan kot. Adeh. Insomnia ke aku ni? Pening then asal tidur je mesti salah tidur. Tengkuk jadi sakit je. Padahal bila selesa je tidur time tu jugak la sakit tengkuk. Bila tak lena tak ada pulak nak sakit tengkuk.

P/s : makin lama makin tak tahu nak update apa dah. Hmm

3 comments:

MofiDhouse said...

eem.... masalah insomnia ni memang selalu jadik kat student2 neh... ana dulu time bergelar mahasiswa jua alaminyer pun......
bab sakit tengkuk tu... adalah lebih baik mencari puncanya.... mungkin bantal yg entey guna tak sesuai ngn tengkuk entey.... wallahuallam.

saya_arief said...

update pasal mamat hijau yang comel dengan hamster2 nya..
:D

Nadia Mashuri said...

singgah bace2 n follow u..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...