Top Blogger

Tinggalkan link anda

Sponsor By ;

Saturday, December 25, 2010

Shaheizy Sam menang anugerah Yasmin Ahmad. Lisa Surihani dengan siapa tu?

http://i386.photobucket.com/albums/oo307/beautifulnara/gundik/redcarpetanugerahskrin201019.jpg

Tahniah kepada Shaheizy Sam a.k.a Adnan Sempit. Masa Qila tengok tadi memang nampak sangat dia tak sihat and dia pon tak sangka boleh menang award ni. and kelakar la tengok muka dia time muda dulu kat TV tadi. hihi. (Comel la Wawa ni. Even tahu nama dia Yana tapi suke panggil dia Wawa)

Berbalik kepada topik. Lisa Surihani jalan dengan siapa dekat Red carpet tu?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Tadaaaaaaaaaaaa
http://i386.photobucket.com/albums/oo307/beautifulnara/gundik/lisamia.jpg
Auww. memang sangat comel. Bukan sahaja lelaki je yang minat Lisa ni. Qila pon suke dia sangat. Tadi masa jadi tukang bagi award terserlah kepelatan Lisa sebut huruf R. Comel.

5 comments:

*Cekgu ima* said...

suke sam + lisa + mia... sgt2 comel.. hehe

iqbalhakimi said...

argh..lisa cumil..amani pun comel..hehe

░♥si lampu neon♥░ said...

budak nii adohaiiii


pssst : leh buang word verify tak huhu susah nak komen =)

CekLa said...

comelll!

aisya said...

comel je lisa dengan mia..
=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...