Top Blogger

Tinggalkan link anda

Sponsor By ;

Tuesday, November 9, 2010

SUAI KENAL BLOGGER


Sape yang tak kenal Ben Ashaari kan dalam dunia blog ni selain dari Hanis Zalikha , Red Mummy dan banyak lagi blogger yang famous. Yang otai-otai la kata kan.

Qila ni da lama ada blog cuma baru sekarang la baru nak aktif blogging. Waktu lapang sudah di isi dengan benda yang berfaedah. So nak jugak la blog aku ni terpapar kat page Ben tu. hehe. Boleh la tambah kenal blogger-blogger yang aktif. Kadang2 blogwalking tapi blogger tu tak aktif da. Macam Qila dulu-dulu laa. TApi sekarang da aktif da okay. hehe. Pinky promise . :)

So nak bebel apa lagi ye? Tak tahu la nak bebel ape lagii. So mari la follow blog Qila dan jangan lupe untuk tinggalkan link kat atas tu ye. Senang Qila nak follow balik :)

12 comments:

cik siska ^_^ said...

sy lalu dri blog en.ben

ezzyra said...

trjah dr Ba...folo u...slm knal

Azrul Hisham said...

salam ziarah dari blog ben :)


Jom guling-guling disini pula:

Azrul Hisham -My Real Life

Mohamed Hatta said...

salam mesra dr blog en ben ;)

Mimiey.. (^-^) said...

slm kenal dr mimiey...

http://nasyieen.blogspot.com

CekLa said...

live dr blog BA...

salam kenal

alieff said...

sudah follow sini...
salam kenal dari alieff! :)

entry baru:
Aku cepat bosan?

qilarazak said...

terima kasih kepada kawan2 yang singgah yang tahu dari blog encik ben kite tu. hehe. qila akan follow blog korang balik ye kawan2. :)

Puteri Iqa Izyan said...

wewitt..salam singgah dari saya :)

miya said...

salam kenal ya...

entri best sy:
aku suka suami orang
hutang menggunung nak tunjuk kaya

rieyana ynn said...

hai...awk...salam kenal ya...;d

qilarazak said...

thnks. i da follow sume. follow me back yaa. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...