Top Blogger

Tinggalkan link anda

Sponsor By ;

Monday, November 15, 2010

Selamat Menyambut Ulang Tahun Yang Ke-2


I praise Allah for sending me you my love
You found me home and sail with me
And I`m here with you
Now let me let you know
You`ve opened my heart
I was always thinking that love was wrong
But everything was changed when you came along


Muhd Aliff Bin MK Bashah.
I think more than thousand times that I've mention ur name and all about you in my blog sayang. Sorry I got no money to buy you a present or what so ever. And so do you. Its okay. U're forgiven. Hehe. Sayang I love you so much. Yes I do.

You hantar msg ni tadi kat I ;
Selamat ulang tahun sayang. Happy anniversary yang ke 2 tahun. I sayang you sampai akhir hayat. I nak you jadi teman I hingga ke akhir. I tahu I banyak buat salah. I akan cuba membetulkan apa yang salah selama ini. I love you. Mwaaahh. XOXO

Then I reply ni je ;
Selamat ulang tahun sayang...

Kejam giler kan I? you antar msg panjang tapi I reply ciput je kan. I bukan apa. I tanak antar msg panjang-panjang sebab once phone tu full of msgs confirm you tetap akan delete kan? Then mana kenangan? So I nak tulis dalam blog. Sebab nanti I boleh tengok balik. Bila rindu dekat you I bole baca. Baru teringat banyak jugak kenangan kita bersamakan sayangg? Selalu wish selamat ulang bulan je. tapi hari ni lain sikit. Thanks for everything that you've done to me. Tak kira la yang baik atau buruk. Yang buruk tu harap you akan perbaiki. I suka bila kita main msg tulis panjang-panjang macam ni.

-babyygsukagegettangansayang-
-qilayangcomelandsangatcute-
-babyyangpoyo-
-babyyangcukegegetlengandiajugak-

Msg panjang-panjang tapi tak reti nak space. Best. Cuba la korang msg panjang-panjang mcm ni without space. Sumpah korang akan gelak-gelak je. hehe. Betul tak baby? Macam ni iloveyousofuckingdamnmuchmuchmorethanwordscansay.
Try la. Benda ni kadang-kadang bole release tension jugak. Macam aritu I tengah marah ngan you. Then you reply guna phone orang lain and tulis babyyangpoyo. haha. sumph cute sayang bila u ngaku apa yang I cakap. Pandai kan you nak buat I gelak.

Kadang-kadang I terfikir jugak macam mana kalau kehilangan you. Still imagine about it but still blurr what to do. Life must go on pon kan. You selalu kata you sanggup mati biar I kahwin dengan orang lain so that orang tu bolleh bahagiakan i kan. Tapi I rasa tak da orang lagi yang boleh happy kan I selain dari you. You pandai amik ati I. I marah macam mana pon you tahu nak pujuk I :)

Perkara-perkara yang I tak suka pasal you ;
  • Jangan poyo sangat.
  • Jangan buat lawak bodo dengan I.
  • Jangan buat benda yang I kata jangan.
  • Jangan mengurat membe I.
  • Jangan malukan I depan membe I/U.
  • Jangan tak mengaku kalau dah buat
  • Jangan buat benda yang i tak suka.
  • Pujuk I bila I anta msg bukan-bukan

Perkara yang I suka pasal you ;
  • You tahu macam mana nak buat I senyum.
  • You biar je I nak lepas geram kat you.
  • You selalu ada bila I sedih.
  • You selalu datang jumpa I.
  • You selalu sambut I even kalau I pura-pura nak jatuh
  • I rasa selamat kalau dengan you.
  • You selalu layan kerenah I yang mengada-ngada
  • You bagi I geget lengan you kuat-kuat sangat.
  • You sayangkan I sangat-sangat.

Lotsoflovefromyourhoneysayang
QilaRazak

10 comments:

dayah SnoW Heuka said...

wahh romantik like2.. :D happy anniversary jge ea :D

qilarazak said...

thanks dayahhh... :))

CekLa said...

sumpah comel u! semoga hepi2 slalu!

qilarazak said...

thanks dearrr.. :)

manje je said...

haha. romantic! aww aww -,- wish u a long lasting relation bff! <3

qilarazak said...

manje. thanks sayang.. kau tu yg jangan tukar2 BF okk. :)

Mama Zara said...

happy anniversary dear :) sis kan simpan msg hubby time cintan cintun dulu dari tahun 2007 lg..hihii...sampai skang duk ada lg lam fon...

qilarazak said...

mama zara : thanks dear.. simpan lg ke smpai sekarangg. auwww sweet nyeee.. skng ni msti lagi sweet ni kann. :))

manje je said...

ahahha ;D no la. dah ada amat dah :) 1 is enough ;D tettttt! ;D

qilarazak said...

hahaha. tekan buzzerrrr. TETTTTTTTTTTTT. hahahahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...