Top Blogger

Tinggalkan link anda

Sponsor By ;

Friday, June 5, 2009

my dear atyn & fie

takot la. :) yes aku takot ngan ko. haha. mcm lawak je. atyn, fie. aku tau korg ckp pasal aku. n aku tak tersedar plak yg TIRU page ko lak an? ahaha. but ko black. im silver. same ke? maybe mata ko kureng kot. biar la. aku malas nk tensi kan ko lg cz ko an da byk masaklah. so biar je la aku yg tukar. hahaha. SK. thats y la. ac2ly ur ngative attitude yg wat people aroud u get sick with u. tu la yg aku nk ckp sebenarnye. aku bkn nk tensi kan ko. but. aku ingat ko da bruba. but still the sme old you. tukar la prangai ko. aku tak cari gado ngan ko pon. klu ko tak puas ati ngan aku teruskan la tak puas ati. aku tak kesah. but aku nasehat je. aku pon bkn perfect la kan. ko nk terus bnci aku go on. i have no problem with it. go on. and keep go on. tak kesah la babe. cube la kurangkan ckit stress dlm diri ko. everyone pon ade problem jgak an. aku ingat lg ko pnah gtau aku. even susah mane pon kite ade lg org yg lg susah dr kite an. so just let it be. live ur life to the fullest. mayb ko lupe kot. aku tau ko kuat weyh. aku knal smgat ko.

aku bkan nk jd baek or pure2 baek. but aku tak penah bnci sesape.

to my dear fie.
ko lak.. hmm. aku saket kan sape? aku pnah saket kan ko? ok la.bg korg aku saketkan atyn kan? ok. sape lg yg aku saketkan? mie? mie tak de masalah ngan aku. n aku nk gtau yg bout bnda da lame. aku nk terang kan kat cni. aku bru terbaca blog atyn mse atyn n jimm kat starbuck. aku n alip lalu kat dpan korg. konon la. atyn kate aku saje nk lalu dpan korg. hmm. ape yg mata nmpak tak sll nye btol kan. aku lalu kat starbuck 2 sebab membe aku tggu luar starbuck. yg ko kate alip tarik tgn aku tu mse tu aku terkejut cz aku nmpak ko. aku tanak lalu dpan ko. but alip kate cpat la. da msuk tak kan nk kuar lek. aku jln je la. actually ku tanak lalu dpan ko cz mase tu aku tau ko bnci aku. aku tanak tunjuk muke aku kat dpan ko.

yg fie lak. kate aku wat mcm tu kat sunway pramid. hmm. sumpah demi allah aku tak nmpk pon batang idung ko fie kat sunway. wat pe aku nk show off alip kat korg? dier bukan sesape. just people yg always beside me when i really need someone. dier bkn hebat mane pon nk aku show off kat korg. aku tatau plak yg korg smpai pk mcm tu kan kat aku.

sorry babe.

3 comments:

fey said...

owh another drama..plss aku pon dah tak benci ko..knp ko mcm nak igt semua nii..aku bgtau knp aku buat mcm tuu kat ko .2 jer,thats all.ko kater ko sorry but kena ker, ko tulis tuu semua.bukan ko kater benda ni dah lamer yes yg jumpa kat pyramid tuu mmg dah lamer.n ko makan bnyk garam drpd aku..i hope ko understand.

.serius aku dah tak plastic mcm dulu.and i "TRY" to be a better person.tp kolo sesorang tu buat aku terancam lagi sekali..aku try sedaya upaya musnahkan hidup dier.and aku harap org tu bukan ko :)(haha saje buat drama :P)..once again AKU HARAP KO HAPPY.the end.

qilarazak said...

pape je la fie. tak kesah pon. hehhh.

jimmy said...

euuww..fie,u r so bapok.hahahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...