Top Blogger

Tinggalkan link anda

Sponsor By ;

Thursday, November 18, 2010

Lady Gaga Hamba Setan. (REPOST)

Tujuan I nak tulis blog hari ini adalah untuk bagitau kawan-kawan. Lady Gaga yg adik I minat sangat tu actually Hamba Setan yang hendak menyesatkan kita kaum Islam. Dengan menggunakan lagu-lagu dia. Seperti Bad Romance, Paparazzi, Love Game, Poker Face, & boleh di katakan dalam semua lagu yang dinyanyi kan oleh nya merupakan penghinaan kepada Islam. Dan yang terbaru Alejandro juga mempunyai maknanya yang tertentu. Pernah kah korang terpikir mengapa Lady Gaga suka sangat bermain dengan matanya. Yes I know dia memang cantik. Tapi awal-awal pembabitan dia dalam dunia seni ni I mmg tak pernah nak tahu dia siapa and macam mana muka dia. I teringat ada suatu ketika masa Lady Gaga baru nak ‘up’ my friend ask “ yang ni Lady Gaga kan. Cantik nya make – up dia. Make up and dressing dia selalu over . kalau tak over tak sah” . I pon cakap “owh tu ke Lady Gaga” tapi still I tak tengok pon. And to be honest till now I do not remember muka dia macam mana. Because bagi I muka dia selalu sangat berubah. Kadang-kadang macam lelaki. Kadang-kadang muka macam suci. Kadang-kadang muka macam Gwen Stefani. Entah la. Sebab tu I tak pernah ingat muka dia.

Lately ni la my sister yg minat kat dia search kat internet about her. And I think thousand times I told her not to sing Bad Romance in front of me. Lagi-lagi part starting dia yang rara aaa rama ramramram and blalala. Cz my senior at collage told me that the part of that song is cara mereka (zionis) puja Tuhan mereka. Tapi im not so sure. Wallahualam. But sekali dah was-was better tak payah buat kan? So I always marah my sister. Mungkin masa tu dia tak paham maksud zionis tu apa. So bila dia dah cari sendiri baru dia tau. And now dia dah tak suka kat Lady Gaga. And I always call Lady Gaga as Lady Gagak . :P

I bukan tujuan nak boikot dia atau pape. I just nak beritahu apa yang I tahu. So ni proof yg Lady Gaga tu mmg setanic.

ever wonder why she always using her hand like this at her eye?

why she always make up her eye with those zigzag style?

and why she using this sign as her logo ?

bukti ;

they called it

eyes of satanic, eyes of pyramid and banyak lagi.

even dekat dollar pon ada

so klu korang still tak percaya bole la search at google ok. tak pon youtube : click here

2 comments:

Mknace said...

:) :) :)
masih ramai tak sedar

sHaH said...

setakat nak dgr lagu dan tak melalaikan kite dpd suruhan Allah... aku rasa shud be ok.. stop minat kat Lady Gaga pun, artis yang lain macam britney, madonna, lagu diaorg banyak berbaur dajal.. so?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...