Top Blogger

Tinggalkan link anda

Sponsor By ;

Saturday, May 14, 2011

Kenapa dah lama tak update? Jatuh lah rating !

So dont blame others if awak tu yang sendiri malas nak update blog kan Qila Razak. Now see what happen to your blog. Elok-elok rating kat google below 1million sekarang da lebih dari 2million. Poor you. Come on la. Kawan-kawan yang selalu kau tegur rating dah below 500k lah. Tak malu ke kau ni?

Haaa. Ni la yang I rasa bila tengok kawan-kawan yang sama naik dengan I rating dah jauh sangat tinggalkan diri ku ini. Kawan-kawan boleh tunggu saya tak? Memang tak lah ! So macam mana nak naik kan balik rating ni? Kena la rajin update blog. Senang je jadi seorang blogger. Update update dan teruskan update. Betul tak?

So apa yang perlu di update? Blur kan? Sebab apa? Sebab dah lama tak update. Kan kan kan? Jawab kan sekarang ! So to my readers, im so sorry that I was too busy with my stuff and do accept my apology :)

lovingyoumyreaders :)

2 comments:

Sunah Mohammad said...

teruskan menulis!!! rindu!

qilarazak said...

insyallah selagi keringat dan idea masih ada. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...