Top Blogger

Tinggalkan link anda

Sponsor By ;

Tuesday, January 4, 2011

Buffered Earning yang ke 6 & 7

Terima kasih wahai kekasih baru ku Nuffnang. Baru bukak Nuffnang nak tengok ada yang dah menjadi Metered Earning atau tak sekali tengok macam panjang semacam je list kat atas ni. Metered Earning kan kat bawak Buffered Earning. So tengok lagi sekali dalam hati cakap ohh BE baru tu. Then tengok lagi sekali. Menjerit sekejap la jugak. Haha. Encik Nuffnang sangat baik hati. Agaknya dia nak tebus kot sebab dah lama juga aku join Nuffnang tapi baru la nak bagi berderet sekarang ni :)


Patot semalam tengok blog ada iklan ni. Tapi tak tahu pulak dah melekat jadi BE . Thanks again Nuffnang dan juga Bizzy Body :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...