Top Blogger

Tinggalkan link anda

Sponsor By ;

Saturday, December 18, 2010

Tutorial : Jalan senang untuk dapat TRAFIK beratus, beribu, malahan berjuta.

Macam biasa la BW la bila da tiada keje kan. lagipun nak upkan traffic untuk BE yang baru muncul. Terima kasih Nuffnang ku sayang :)

So ni yang aku dapat daripada Farah Shafiqah

1. Tulis posting artikel seperti posting ini, atau copy-paste artikel ini. Kemudian beri tajuk yang menarik.

2. Anda hanya cuma meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web anda.

1. bℓog buðak χ-nakaℓ ♂

2. Cara hidup baru abad 21


3. Bila Aku Menulis Blog


4. ~ApekpunyaBlog~


5. My Big Family & Friends


6.
ABCMILO


7. matdin (orang paling terkenal hehe…)


8. MSR @Blogger


9. tengku nizam


10. mizz shizu


11. Myself V3 Me &


12. Blog Hanz


13. BeMie's WoRLd


14. Farah Shafiqah

15 . Qila Razak
PERATURAN!!!

1. Sebelum anda meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog anda, sila hapuskan link nombor 1.

2. Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1, yang No.3 jadi No.2, yang No.4 jadi No.3 dan seterusnya.

3. Setelah itu masukkan link anda di urutan bawah (No.15).

***So urutannya jadi mcm nie...



12.BeMie's WoRLd

13. Farah Shafiqah

14. Qila Razak

15. BLOG ANDA


4. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu. Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:

Bila posisi anda pada no.15, jumlah backlink = 1
Posisi no.14, Jumlah backlink = 5
Posisi no.13, Jumlah backlink = 25
Posisi no.12, Jumlah backlink = 125
Posisi no.11, Jumlah backlink = 625
Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125
Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625
Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125
Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625
Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125
Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625
Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125
Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625
Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125
Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,625

Kita sama-sama cuba jaya okk….
Selamat mencuba!!!

***Ingat...jangan menipu...tolong menolong sesama rakan blogger untuk mendapat trafic yang banyak... Pastu Jgn Lupa promote link entry ni.. kt member2 korang.. lagi byk lagi bagus.. kalau sehari promote kat 100 blog mungkin yg buat 10% jer maknenya dalam 10 org yg buat... ingat lagi byk backlink kiter... lagi tinggi rating kiter kat google..

8 comments:

CekLa said...

bijak2. dah lama dah nak buat tapi tak terrbuat.

hehehe

qilarazak said...

cekla : buat2 . hihih..

miya said...

hmm... tak fahamlah. mcmana boleh dpt 5 backlink yg pertama tu?

entri baru:
Wikileaks vs tuala wanita
maaf kawan, jangan cari aku!

miya said...

hmm... tak fahamlah. mcmana boleh dpt 5 backlink yg pertama tu?

entri baru:
Wikileaks vs tuala wanita
maaf kawan, jangan cari aku!

srikandi.aicha said...

salam.okeh.nak try la!(^^)

srikandi.aicha said...

knp ada blog yg xdpt nak buka?

Tengku Nizam said...

haha, no 8 tu sape lak ek? hehehe
da lama da maen benda ni, ade lg rupe nye.. hehehe

qilarazak said...

miya : try je la.. mgkin ni mcm mistery link tu. alaaa. kire macam bole BW laju2 la :)

Sri kandi cinta : mgkin link dorang salah kott..

tengku nizam : hihih. saje jalan2. nmpak bnda ni. hehe.. nampak aje kann.. :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...