Top Blogger

Tinggalkan link anda

Sponsor By ;

Monday, December 20, 2010

Pasal Nuffnang. Tolong !


Kalau Nuffnang dah bagi kite CTR bonus maknanya iklan tu dah habis ke? Maaf banyak bertanya sebab ni baru first time dapat BE walau pon dah 2 tahun ada blog tapi baru aktif beberapa bulan ni. And baru je pasang nuffnang dekat blog. Atau dia still akan update lagi pasal CTR bonus ni ? Bole terang kan pasal CTR bonus tak?

4 comments:

saya_arief said...

xfaham sangat..hoho..
tapi suke dapat BE..
;p

qilarazak said...

hehe. sapa tak suke kalau dapat BE btul takk??

deqdeq said...

DeQdEq pun sama...msh baru dgn Nuffnang...

Faisal said...

tak delah..CTR bonus ini mcm reward yg nuffnang bagi sebab iklan telah byk diklik oleh visitor..sbbkan good performance ,jadi nuffnang bagi CTR bonus.Nak dpt CTR bonus,CTR kena lah lebih dari 0.2%

Terbaru: Percaya tak yang korang boleh dapatkan 15 ribu visitor seminggu?Tak caya mari baca ini dan jadilah 10 blogger bertuah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...