Top Blogger

Tinggalkan link anda

Sponsor By ;

Tuesday, December 28, 2010

Kenapa perlu update entry ?


ni nak tunjuk apabila 2 hari tidak update entry dan blogwalking kerana menghabiskan masa ke Cameron Higland so page view pon kurang. Bila page view kurang mesti la unique visitor pon kurang kan. So nak cakap apa lagi. Sila tolong rajin update blog anda untuk tidak jadi seperti ini ya. Qila punye page view tak hebat macam korang pon. Tapi cukup la sebab Qila pon baru serius dengan blogging ni :)

9 comments:

Sunah Mohammad said...

salam cik qila~ wow~ comelnye header! hehehe..

erm, betul tu cik qila, kalau tak update, pageview pon kurang..tapi pageview saya memang kurang~ sob3..

Jom join Pencarian TOP Commentators!

deqdeq said...

betul2...bila kita yg baru blogging nih mmg kena rajin update entry...klu tak mmg la tak ramai yang singgah ke blog kita...

mcm DeQdeq semalam skt mata, tak dpt nk update entry...jumlah view pn skit je..

qilarazak said...

sunah : heheh. biasa la orang yang biasa macam Qila ni siapa pon tak pandang :(

deqdeq : tak jugak. Qila da join blog 2 tahun da. hehe. tapi baru serius skng ni. kne ada keunikan baru ada orang yang akan jenguk kita ari2 .

erleena said...

bole tgok ek..ohh

qilarazak said...

erleena ; bole tengok apa yaa??

Sunah Mohammad said...

erleena: boleh2~ tengok kat nuffnang atau pun kat statistics~

qilarazak said...

sunah : ooo.. qila tak pahamm. hihihi

CekLa said...

cekla dah semakin kurang update entri. bb dah out of quota. tapi nak paksa dia jugak BW laju2!

qilarazak said...

cekla : tu laa. tngok ari2 da tak update .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...