Top Blogger

Tinggalkan link anda

Sponsor By ;

Thursday, December 30, 2010

Ben Ashaari ! T E R I M A K A S I H


Sangat-sangat teruja dan excited (padahal maksud sama) sebab Ben Ashaari ni la punya pasal. Tengok la tu blog Qila tercalon dekat entry beliau iaitu 3 blogger kental semangat. Apa yang kental ya? Nak kata badan kental, badan Qila tak sekental Abg Ben okay. Haha. Memang jauh panggang dari api pon kalau nak kata pasal badan. Kental semangat apa itu yang kita tak pasti sebab Abg Ben tidak menjawab comment Qila .

Atau pun mungkin kental semangat sebab comment dia dari dulu tapi tidak pernah mendapat jawapan yang pasti dari beliau. Mungkin di sebab kan ini dia membuat entry pasal Qila dan dua yang lain. Boleh jadi juga. Atau kental membuat entry-entry yang selekeh? Haha. Qila maksud kan Qila je tau. Bukan yang lagi dua orang tu :P

P/s : Terima kasih BA sebab banyak tolong Qila. Dari blog BA la Qila dapat banyak kawan-kawan blog.

9 comments:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

maybe ada join segmen mencari harta karun tu kot...

qilarazak said...

qila tak join segmen yng 500 tu. sebab cuti ngan fmily. cameron :)

Muhammad Zulhaizer said...

ke abg ben tertarik dengan kamu? Hehehe.. tak la.. maybe sebab kamu nie insan yang bertuah kot.. Hehe.. tak2.. mungkin sebab yang komen awk ckp tu la.. maybe la kan.. tak sure plak..untung coz abg ben promote.. cuba tgk stat blog esok.. sure mencurah curah traffik.. Hehe

apa2hal pun tahniah kerana berjya menjadi kental.. Hehe

qilarazak said...

zul : huishh. jgn. abis kene tempeleng ngan wife dia nanti.. hihi.

stat banyak pasal bola . :P

Norhafiza said...

tahniah dr kakNo ya..teruskan semangat Qila...

lina said...

Tahniah...good luck !

nur said...

tahniah smeoga bersemangat kental ye
ALL IN ONE

qilarazak said...

kakno : macih kak. tapi qila pon tatau semangat apa tu, hihih

lina : thnks tauu :P

nur : macihh

y u y u Z u l a i k h a said...

heheheh... saye yang number tiga tu :)

yuyuZulaikha..

tue la.. yuyu pun tak pasti ape kental semangat tu.. huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...