Top Blogger

Tinggalkan link anda

Sponsor By ;

Sunday, November 21, 2010

Saya tak paham tentang

NUFFNANG.

Kenapa tak ada pon campaign-campaign lain yang dia bagi? Sedangkan banyak je tengok iklan nuffnang kat blog Qila ni. Pening la pasal nuffnang ni. Sapa yang pandai.? Boleh ajar saya tak?

Kalau nak suruh up trafik Qila rasa trafik sekarang berganda-ganda bagus dari trafik yang dulu. Sekarang dah rajin update and blogwalking. Tapi tak kan la campaign apa-apa pon tak melekat?? Unik visitor dah berlambak kot. :(

9 comments:

Tun HaTTa said...

sabar je lah...sy pun menunggu belas ehsan dari cik Nuffnang ;)

qilarazak said...

tak paham owh actually. rasa da berbulan cmpaign tu tak bergerakk :(

CekLa said...

samelah kite qila. dah cuma semua cara yg disyorkan. update bio, buat survey nuffnang tu, tapi tak gerak2 gak.

qilarazak said...

tahu tak pee. pelik laa. kalau nuffnang ni boleh bercakap msti qila banyak tnye diee. hahah

CekLa said...

http://www.eyriqazz.com/2010/05/tips-untuk-mendapatkan-buffered-earning.html


ade tips yang bagus utk dpt buffered earning. nak post kat entri, rasa macam tak layak je cakap pasal BE ni.

qilarazak said...

hihihi. thanks2, nti qila gi. ni nak makan satt. lapa laa. :)

saya_arief said...

tunggu je.
nanti dapat tu..

miya said...

samalah. sy pun tak faham psl nuffnang ni. huhu..


entry baru:
Noh Hujan kurang ajar?
lagi 2,002 janin ditemui di Thailand

qilarazak said...

arief : da ponat menunggu mcm mnggu bulan jatuh ke riba.

Miya : tau tak pee. will come to youu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...